Veckostädning inte bara för familjer

Det finns tusen anledningar att anlita städhjälp. Ingen anledning är bättre eller sämre än någon annan. Om veckostädning är något du har råd med och om du känner att den kommer att öka din livskvalitet – kör på. Oavsett om du har barnfamilj eller är ungkarl, är det värt att satsa på sig själv ibland.

Många har vittnat om hur veckostädning via Familjetid.se har gett dem mer tid för familj, vänner, hobbies och arbete. Allt fler singelkillar ser fördelen med att outsourca städprocessen till proffs som faktiskt kan.

Städa för hälsa och inre lugn

Vissa singelkillar som anlitar städhjälp, gör det för att de vill lämna singellivet och därför vill ha ett snyggt hem när någon väl hälsar på. Andra singlar gör det för att det helt enkelt är bra för psyket. Ett städat hem är bra för ditt välmående – det spelar ingen roll om du är man, kvinna, gammal, ung, singel eller sambo.

”Sämre sömn, koncentrationsproblem och ökad ångest är exempel på vad oreda kan föra med sig”,  [skriver Expressen: https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/stokigt-hem-darfor-ar-det-daligt-for-dig-med-angest/ ] i en artikel om kopplingen mellan ångest och stökigt hem.

Välj rätt städtjänst för din situation

Det är så klart skillnad på städhjälp och städhjälp. Den vanligaste typen är någon form av veckostädning där dammtorkning, dammsugning och golvskurning. Därtill kan du ofta välja till tjänster som tvätt av kläder, fönsterputs, spegelputs, skaka ut mattor, disk, tömning av papperskorgar och annat. Vissa städfirmor erbjuder färdiga städpaket medan andra låter dig välja och vraka bland tjänsterna. Välj den typ av städhjälp som lämpar sig bäst för dig och som ligger inom din budget.