Världens sexigaste man 2014

För 50 år sedan hade det säkert varit jättekonstigt att utse ”världens sexigaste man” (men det hade självklart varit helt okej om det var världens sexigaste kvinna) och det visar verkligen på hur utvecklingen för män går stadigt framåt. Kanske tycker ni att det låter konstigt att det är en bra utveckling att även män sexualiseras men det är inte så man måste se det. Det är snarare så att numera får även män bry sig om hur de ser ut – vilket självklart bara är kul! Män förtjänar också att få klä upp sig, känna sig snygga och sexiga och vara allmänt ytliga. Och nu har ju då årets sexigaste man utsetts och vinnaren 2014 är enligt tidningen People Chris Hemsworth (rapporterar Expressen).

Bli en sexig man

Detta är självklart någonting han ska vara stolt över eftersom det är många som önskar att de fick titeln världens sexigaste man. Men nu kanske det inte är det lättaste att få den titeln när man är en vanlig kille i Stockholm. Det betyder dock inte att en inte får försöka.

Vad är det då du ska göra för att bli sexig? Här kommer några tips:

  • Ta hand om din kropp. Att träna och vara hälsosamt gör att du också känner dig starkare i kroppen och därmed blir mer självsäker vilket är den viktigaste ingrediensen till att vara sexig.
  • Snygga underkläder. Bara för att du är man ska du inte behöva gå runt i trasiga och dassiga underkläder, utan du kan mycket väl unna dig lite snygga boxerkalsonger. Även om dina kalsonger inte syns när du går på stan, kommer det att synas på dig om du känner dig bekväm i dina kalsonger.
  • Hår och hy. Att ha hand om sina två H är av största vikt för att man ska se fräsch ut. Du behöver inte dona och fixa olika frisyrer. Men av någon anledning har män inte haft samma ”krav” som kvinnor att se fräscha ut tidigare -vilket självklart är viktigt om du vill bli världens sexigaste man.

Dessa tre saker är nog bra att komma ihåg om världens sexigaste man är en titel du strävar efter. Sen kan det även vara viktigt att lyfta ett varningens finger: det är lätt att fastna i det ytliga – så kom ihåg att det alltid är insidan som räknas och ingen vinner något pris i sexighet om den fula insidan skiner genom ytan.

Det är viktigt att komma ihåg att detta med att män numera ”får” mansidealetbry sig om utseendet är en bra sak. Det är tack vara feminismen, någonting som är en kamp för både män och kvinnor vilket alla inte verkar förstå. Nu kommer vårt näst-största parti idag mest troligt få en ny partiledare och det är inte vilken som helst. Det är en kvinna som även gått ut med att kalla sig feminist, någonting som deras förra parti inte gjorde – han var enbart moderat. Mer om detta här. Kom även ihåg att det nu är många sexiga kändisar som ställer sig upp och visar sitt stöd för feminismen, någonting som gör de sexiga snarare än tvärtom. Kanske någonting att inspireras av?