Tips inför frieriet

Frieriet är för de flesta killar en av de största händelserna i livet och självklart vill du att allt ska vara perfekt. Ringen, miljön och sättet du friar på har sin betydande roll när det gäller upplevelsen av denna magiska stund.

Går du i tankar om att fria till din stora kärlek, men inte riktigt vet vad din flickvän förväntar sig? Eller kanske du bara letar efter inspiration till allt som hör frieriet till? I den här artikeln ger vi dig som kille de bästa tipsen inför frieriet.

Den viktiga ringen

Få saker är så viktiga som ringen när det gäller ett frieri och då den ska bäras direkt efter det efterlängtade svaret ”JA” bör smycket kännas helt rätt. Du hittar mängder av förlovningsringar att välja bland och för att göra rätt val behöver du utgå från din flickväns smak och stil. Utgå från en tidlös design som ändå känns personlig när du väljer förlovningsringar. Ett tips är att kika närmare på Efva Attlings kollektion https://www.efvaattling.com/sv/produkter/ringar/forlovningsringar/ online där du kan hyra en attrappring för att verkligen känna efter när det gäller färg, form och stil.

När du väl har ringen tillhands får du inte göra Ben Stillers misstag och glömma ringen hemma på den romantiska dejten. Se helt enkelt till att ha ringen med dig när det är dags att fria!

Planering och omtanke

Ett frieri är början på något som är tänkt att vara livslångt och väldigt vackert och du bör så klart ägna tid åt planeringen av frieriet. Hur är din flickvän som person? Vad skulle överraska henne? Hur vill du förmedla din kärlek till henne? Fundera på olika upplägg och välj något som känns unikt, men samtidigt väldigt rätt utifrån hur hon är samt hur ni är tillsammans. Det finns massor av kreativa sätt att fria på, men tänk på att det ska passa er två.

För dig som vill inspireras av andra genomförda frierier är tipset att läsa den här artikeln som beskriver olika roliga sätt att fria på.