Svåra killen eller ”badboy”

2990881-love-and-hateMånga har detta eviga problem, att man dras till så kallade svåra killar eller till ”badboys”. Den svåra killen är ofta inget annat än just en lite märklig typ, men har man fallit för en klassisk badboy kan det vara så att man försätter sig i en liten knipa. 

Varför många attraheras av svåra killar eller klassiska badboys, läs mer, har länge varit ett mysterium, men det är något visst med det där lite ruffiga och missförstådda utseendet som får oss att bli helt knäsvaga. Svåra killar är egentligen inget större problem, förutom att det kanske är just lite för svåra och efter en tid blir tråkiga. Det är inte heller ovanligt att svåra killar bryr sig allra mest om sig själva. Men när det gäller badboys kan dragkraften många känner åt det hållet bero på att självförtroende är attraktivt. Tyvärr är det ofta så att klassiska badboys lider av lite för bra självförtroende som gör att du kommer i sista hand. Om man är en spänning-sökare eller lider av ångest är det också vanligare att man spanar efter badboys. 

Var rädd om dig själv

Egentligen är det så att den riktiga drömmannen inte är en badboy eller svår kille, snarare att han ser ut som en sådan, en tuff septum piercing, en bekymmersrynka i pannan och någon tatuering kanske så voila! Där är han, din alldeles egna badboy, utan att han egentligen är någon dålig människa. Det finns faktiskt killar som har en lite sådan look som är snälla och omtänksamma.

Den ultimata killen

En undersökning som omskrivs i Expressen pekar på att drömkillen ska:

  • ha kort mörkt hår
  • vara ogift och inte ha några barn
  • haft ungefär 3 seriösa förhållanden sedan tidigare
  • gilla djur
  • tjäna mer än 360 000 kronor per år
  • äga en bostad värd minst 3,6 miljoner
  • vara minst 177cm lång
  • väga runt 80 kg

Motpol

Detta kan verka lite överdrivet men kan fungera som en motpol till badboyen. Låter detta inte den där badboyen som du spanat in så kanske du förstår att det inte är din ultimata drömman, egentligen. Det viktigaste är att gå efter egen smak samt att träffa någon som behandlar dig bra. Här är ett inslag om dejting och vägen till kärlek som kanske är till hjälp.