Spara pengar genom att shoppa på Black Friday

När sommaren visar sig från sin bästa sida och solen strålar känns det kanske tråkigt att tänka på mörka november, men vill du vara ekonomisk så ska du ändå passa på att göra det. Under november infaller nämligen Black Friday, en dag då många e-handlare erbjuder kraftigt sänkta priser.

Visste du att du faktiskt kan spara massor av pengar på att ha lite is i magen och vänta med dina inköp till Black Friday? Fundera därför redan nu över vad du kan tänkas behöva och börja skriv en inköpslista. På så sätt kan du komma mycket billigare undan med nödvändiga inköp.

Smarta saker att shoppa på Black Friday

Här följer några black friday tips över vad som är smart att köpa när november och Black Friday infaller. Vissa saker behövs alltid i ett hem men är inte alltid så roliga att lägga pengar på. Då är det perfekt att satsa på att köpa dem under shoppinghögtiden. Passa därför på att bunkra upp med sängkläder, handdukar och andra husgeråd när de finns till ett lägre pris. Det är även väldigt smart att handla presenter för hela året under Black Friday. Gör en lista på vilka du brukar köpa presenter till och botanisera sedan på rean. Det är smart på två sätt: Dels kommer du billigare undan, dels slipper du vara ute i sista minuten. En annan varukategori som brukar vara kraftigt prissänkt under rean är elektronik. Är du ute efter en ny tv, eller kanske en mobiltelefon är det utmärkt att vänta med inköpet till november för att spara pengar Det kan också var smart att tjuvkika på hur andra shoppar på rean för att få tips på vad du kan köpa.

Satsa på dessa varor:

  • Husgeråd
  • Sängkläder och handdukar
  • Elektronik
  • Presenter

Bra i pressade tider

De flesta svenskar känner nog av att det nu råder en ekonomisk stress i samhället. Då är en shoppinghögtid som Black Friday utmärkt för att spara pengar och shoppa smart på.

Kort och gott kan man säga att Black Friday är bra för alla som vill spara pengar. Det gäller dock att planera inköpen så att du kan få ut det bästa möjliga av rean.