Shoppa dekor som kille

Som man eller kille förväntar du dig att inte vara så intresserad av shopping och inredning. Det kan stämma till viss del men inte alltid. Men om du ogillar att gå i affärer eller skäms för att du är hooked på inredning finns en rad tips att ta del av.

Du behöver inte knalla ut i butikerna när du vill köpa nya tavlor eller gardiner till din lya. Det finns så enkla ting att göra på egen hand när ingen ser det – såsom att bege dig till Decor of Sweden och deras onlinesortiment och fynda posters, ramar och snygga affischer.

 

Vad gillar du?

Oavsett vad du gillar som man, finns det massor av posters som kan passa ditt hem. Många män gillar svartvita posters eller posters på städer men om du har ett riktigt sparsmakat hem kan det också vara snyggt med en tavelvägg full med färgglada posters i abstrakta mönster eller med ett färgglatt motiv. Gör en vägg av tavlor och rama in alla posters. När du vill byta ut affischerna kan du spara ramarna och göra det ekonomiskt för dig.

 

Shoppa online minskar stressen

Det finns många fördelar med att handla sin dekor online – dels minskar det smittorisk när det vankas virus ute i stora världen, och dels får du mer tid över för dig själv och slipper ge dig ut i regn och rusk. E-handeln går som tåget och kommer förmodligen göra det i många decennier framöver. Under 2020 väntas exempelvis julhandeln bli riktigt sparsmakad.

 

– Vi kommer att se en helt ny typ av julhandel, säger vd Jonas Arnberg, i Expressens artikel.