Så skapar du en trendig ungkarlslya

Om du vill ha en trendig ungkarlslya finns det några enkla saker du kan göra. Du ska främst fokusera på att organisera dina saker, hålla hemmet rent och sätta upp snygga motiv på väggarna. Addera sedan trendiga inredningsdetaljer för att ge bostaden ytterligare ett lyft.

Singelhushåll där män bor, även kallad ungkarlslya, har generellt dåligt rykte. När många hör ordet ungkarlslya kommer bilder på en stökig och smutsig liten lägenhet utan inredningsdetaljer upp. Men en ungkarlslya kan vara och bli minst lika stilfull och trendig som vilket boende som helst med rätt medel. De tre viktigaste sakerna som du bör tänka på när du inreder ditt hem är att organisera ditt hem, addera modern design i inredningen och visa din personlighet. Din ungkarlslya ska kännas som ditt hem som du är bekväm i men samtidigt ska det vara en plats där andra kan trivas.

Tips för en trendig ungkarlslya:

  • Håll det rent hemma
  • Organisera sakerna
  • Sätt upp tavlor på väggarna
  • Visa din personlighet i inredningen
  • Inred med moderna och trendiga inredningsdetaljer

 

 

Få en ombonad känsla med posters

En sak du kan göra för att få dels ett trendigt hem men också ett personlighet hem är att sätta upp tavlor på väggarna. Hos Posterton kan du hitta massor med snygga och trendiga motiv att sätta på dina väggar. Du behöver inte visa upp hela din personlighet i inredningen men ge den en personlig touch. När du ska välja posters är ett tips att utgå ifrån din personlighet. Fråga dig själv vad du tycker är snyggt. Du kan göra enormt mycket med olika posters. Varför inte göra en snygg tavelvägg ovanför soffan? Var kreativ när du ska hänga upp dina tavlor och tänk på att allt behöver inte hänga på väggen. Du kan ställa en snygg poster på en byrå eller på golvet.

Organisera smart

För att få ett trendig hem behöver du ha en röd tråd genom inredningen. Gör upp en plan för hur du vill att det ska se ut innan du börjar köpa nya saker och möblera om. För att få ett snyggt och modernt hem är det väldigt bra att organisera bland dina saker. Köp förvaringslådor och göm all elektronik bakom stängda dörrar eller lådor. Det kommer ge ett helt annat intryck, det kommer visa den vuxna versionen av dig. Att gömma kablar är också en bra idé. Det finns kabelorganiserare som du kan använda för att det ska se städat och snyggt ut. Det spelar ingen roll hur fina möbler eller tavlor du har om du inte städar. Äcklig lukt och smutsiga textilier kan få vem som helst att vända i dörren. Tvätta lakan och handdukar ofta. Du kan med fördel investera i ljusa sängkläder av bra kvalité.

Inredningsdetaljer kan göra mycket

När du ska inreda ska du satsa på inredningsdetaljer, helst några trendiga. I år är det väldigt inne med trä, linjekonst, inslag av naturen och jordnära färger. Om du gillar du avskalat kan skandinavisk minimalism kanske vara något för dig.