Så ser hon ut

Alla har vi en drömtjej, men vem är hon egentligen och vilken typ av tjej är det de flesta killar vill ha? Killpanelerna svarar på den frågan – och svaret är aningen förvånande!

skor hälsa sport tjejMed garderoben full av moderiktiga handväskor, högklackade skor och kläder osande av den senaste trenden är ofta vad tjejer tror det krävs för att de ska kunna fånga sin drömkille. Men ack så fel de har! Killen struntar faktiskt ut vad du har för kläder och hur dyrväska du släpar omkring på, han bryr sig om vad du har innanför pannbenet och ett vackert leende kommer längre än ett par moderiktiga skor. Enligt Veckorevyns killpanel bestående av Andreas Wijk, Eric Saade och Magnus Weideskog märks tydligt att personlighet och humor spelar större roll än vad drömtjejens utseende gör. Där har man nämligen fått svara på frågor i just detta ämne och huvudfrågan lyder: Hur är din drömtjej, både till utseende och sätt?

”Så länge hon har ”det” – det vill säga det man inte riktigt kan sätta fingret på – så kan jag nog tumma på en hel del grejer. Dock är det svårt att ducka för att karaktärsdrag som charm, humor, självdistans, intellekt (hellre street smart än plugghäst) och bra perspektiv på saker och ting är saker som hamnar på plussidan.” läs mer.

På hela taget kan sammanfattas att en kombination mellan en vinnande personlighet och ett strålande leende aldrig slår fel om en tjej vill bli killens drömtjej. Men visst är det inte alltid sådana här fina svar som dyker upp när killar ska förklara hur en drömtjej ser ut eller vilka personlighetsdrag. Många är ganska så ytliga, till exempel som 23-årige Paradise hotel-deltagaren Robins svar på frågan i en videointervju som Expressen skrivit om. Han hade nämligen inget att säga om hennes person mer än att han går igång på hur en tjej ser ut och att hon ska vara lite galen – men han är inte heller vad tjejer skulle kalla för drömkille, så honom kanske man inte ska lyssna på helt enkelt?