Så hittar killar de snyggaste smyckena

Är du en kille som är sugen på att skaffa några nya smycken åt dig själv men inte riktigt vet vad som passar bäst? Då kommer den här artikeln kunna hjälpa dig. Här får du tips på hur du ska gå till väga för att få de snyggaste smyckena.

Det första du bör göra är att sätta dig ner framför skärmen och/eller gå in på en välsorterad smyckesbutik. Att ha de olika alternativen framför dig gör processen enklare, och du kan till exempel hitta snygga armband hos edblad i många format och designer. Här finns det också många andra sorters smycken som passar din personliga stil, exempelvis:

• ringar – med eller utan stenar, smala eller breda
• halsband – breda kedjor eller diskretare varianter med fina berlocker
• studs – färger, symboler eller enkla former
• örhängen – klassiska ringar eller små motiv som djur och blixtar
• fotkedjor- en liten busig detalj som skymtar fram då och då

Hitta det du passar bäst i

Självfallet är det viktigast att du hittar smycken du gillar själv och som uttrycker din personlighet. Det är inte längre en fråga om ”tjejsmycken” och ”killsmycken” utan snarare en egen, unik stil som du själv tycker om. Ibland kan det dock vara enklare sagt än gjort, och därför är det alltid bra att försöka specificera dina preferenser så mycket som möjligt. Är du osäker på om du passar bäst i silver eller guld är ett bra tips att gå och titta i din garderob. Vilka färger klär du dig i mest? Ser du många plagg i svart, grått och mörkblått har du förmodligen en stil som gör sig bäst i silver eller stål, medan du som har varmare färger troligen är mer av en guldmänniska. Ett annat, kul tips är att titta på foton på olika kändisar genom tiderna och finna inspiration från olika lookar du gillar.

Uttryck vem du är

Smycken kan vara mycket uttrycksfulla och om du har något du brinner för kan de signalera olika frågor eller attityder. Visa att du stöder HBTQ med smycken från Regnbågsfonden eller bär en fredsduva för att förmedla ditt motstånd mot krig. De kan dessutom bli bra konversationsstartare om du ska på en första dejt eller gå på fest.