Så förvandlar du ungkarlslyan till ett gemensamt hem

Att flytta ihop är ett stort steg. Det är både roligt och knepigt att få till en trivsam inredning när två hem ska bli ett. Det gäller att ha en röd tråd och att kompromissa för att lyckas med inredningen.

Om du äntligen ska flytta ihop med din kille och två hem ska bli ett finns det några bra saker att tänka på för att ni ska få till inredningen i ert gemensamma hem. Det är viktigt att du och din kille sätter er ner och pratar om hur ni vill ha det. Möblerna är viktiga i ett hem, köp möbler hos Reforma STHLM om ni vill ha en personlig och trivsam inredning. Välj ut era favoritmöbler. Att köpa nya stolar, matbord, soffa, säng och tv-rumsbord kan vara bra möbler att byta ut. Det är viktigt att ha en röd tråd i inredningen. Att ha en neutral bas och sedan låta inredningsdetaljerna lyfta fram era personligheter och stilar är en bra idé.

“Redan här väljer ni ut vilka favoritmöbler ni vill ha med från era respektive hem.” Läs mer här

Mixa olika stilar

Ett tips är att våga mixa olika stilar och möbler. Exempelvis är udda matstolar något som kan vara väldigt snyggt eller en tavelvägg med blandade verk. Avsaknaden av tavlor brukar vara symptomatiskt för en ungkarlslya och att sätta upp tavlor kan vara effektfullt. Att tänka på förvaringen är smart att göra. Ytan är densamma men nu är ni två som ska samsas om den. Det är även en bra idé att båda rensar innan ni flyttar ihop. Här kan du se till att ungkarlsprylarna får flytta ut.