Så blir ungkarlslyan trendig

Ett ungkarlshem brukar se ut på ett speciellt sätt. Men med några enkla knep kan du förvandla den klassiska ungkarlslyan till ett trendigt och ombonat hem. Välj din inredning med omsorg och blanda nya designföremål med loppisfynd.

Ett hem där det bor en ungkarl brukar oftast utmärka sig på ett speciellt sätt, inredningen brukar tala sitt tydliga språk. Men det finns några bra knep som förvandlar ungkarlslyan till ett tilltalande och trendigt hem. Belysningen är något som är extra viktigt för att få ett trivsamt och ombonat hem. En tumregel att följa är att det bör finnas minst tre olika ljuskällor i ett rum för att få rätta känslan. Ett tips är att investera i en snygg taklampa från svenskahem.se som är snygg och trendig. Undvik att köpa lampor från stora kedjor som alla har. Köp något mer unikt.

“Smutstvätt på golvet funkar inte.” Läs mer här

Inred med en stor matta

Att satsa på en stor matta i vardagsrummet är också en sak som gör mycket för inredningen. Många gör misstaget att köpa en för liten matta. När du ska inreda ska du låta det ta tid, åk inte till första möbelvaruhus och köp allt utan köp saker som du verkligen vill ha och som är i enlighet med din stil. Satsa på det viktigaste sakerna först. Om du blandar dyra saker med billigare, designinredning med loppisfynd får du en väldigt spännande inredning. Ett tips är att våga vara personlig och visa upp din personlighet i inredningen.