Så blir ungkarlslyan mer trivsam

Känns ditt hem trist och tråkigt, eller kanske till och med lite tomt och kalt? Det är inte helt ovanligt när det gäller så kallade ungkarlslyor. Kanske har du mest fokuserat på funktion men glömt alla de delar som skapar hemtrevnad. Då ska du få tips på hur du gör för att verkligen trivas i din bostad här.

Troligen har du redan investerat i basmöbler som soffa, matbord, stolar och skrivbord, men det räcker tyvärr inte var att skapa en härlig atmosfär. Hos Nolhaga Hem hittar du de där detaljerna som sätter pricken över i. Där finns allt från textilier till möbler och fina prydnadssaker.

Inred personligt

White,Room,With,Armchair,And,Winter,Landscape,In,Window.,ScandinavianFundera lite över vem du är och vad du vill förmedla. Gillar du färg och pampiga möbler, eller dras du mer till det skandinaviska och minimalistiska. Oavsett vad du föredrar finns det inredningstrender 2021 som passar din stil.
Kanske har du till och med någon hobby som kan bidra till inredningen. Din cykel är till exempel fin att hänga på väggen som en cool inredningsdetalj.

Inred smart på små ytor

Om du bor litet finns några knep som du kan använda för att få ut det mesta av av din bostad. Satsa på möbler med multifunktion. Du kan använda ditt bord både som mat- och skrivbord samt investera i en bäddsoffa som kan agera säng på natten. I den här artikeln kan du läsa mer om hur du inreder en liten bostad på rätt sätt. En liten yta har faktiskt sina fördelar. Till exempel kan det vara lättare att hålla ordning i bostaden och så känns det ofta mysigt med en mindre yta.

Satsa på växter och textilier

För att få en mysig och ombonad känsla är det viktigt att inreda med växter och textiler. Gröna växter ger dessutom en bättre luftkvalitet och är fina blickfång. Satsa gärna på långa och lite tjockare gardiner för att slippa den kala känslan. Matcha gardinerna med fina prydnadskuddar och filtar. Glöm heller inte att lägga mattor på golvet då de både är sköna att gå på och dämpar ljud.

Så skapar du en hemtrevlig känsla

  • Inred i din egen stil
  • Satsa på växter och textilier
  • Använd möbler med multifunktion om du bor litet.