Män, skönhetsoperationer och smink


man kalsonger muskler underkläderDet ska komma en lag om skönhetsoperationer – men den dröjer.
Detta rapporterar Svenska Dagbladet om i en artikel här. Och innan alla ilsknar till och yttrar sig om allas rättigheter att välja själv, det är inte en lag mot operationer, utan en lag som ska se till att det blir mer säkert. För som det ser ut nu är de män och kvinnor som köper skönhetsoperationer utan skydd och det lagen ska göra är att reglera branschen.

Och detta är ett bra förslag eftersom att fler väljer att operera sig. Självklart hade det varit bäst om ingen valde att göra detta och insåg värdet i att bara vara vacker på insidan, men det är en ytlig värld vi lever i och det är svårt att inte dras med. Därför måste vi acceptera skönhetsoperationer likväl som vi nu har accepterat att både män och kvinnor färgar håret och sminkar sig.

Men innan man går till ingrepp kan det vara värt att försöka göra allt för att känna sig snygg utan ingrepp.Och det finns mycket en kan göra. Ett exempel är att hitta de bästa sminket, för även män kan ju sminka sig. Det är inte bara för kvinnor!

Stor skillnad bara med smink

Det är viktigt att komma ihåg att smink gör mycket skillnad, kolla bara på detta klipp där makeup-artisten och bloggaren Nikkie visar en före och efter bild på hennes smink. Skillnaden är så stor att man nog inte skulle förstå att det var samma tjej om man inte läste texten. Samma smink kan även killar använda och vill man ha smink som är mindre tydligt kan mineralsmink vara rätt väg att gå. . På Sethandsally.com finns det mineralsmink som är mycket bra och passar på kvinnor och män. Dessutom har de även bra produkter för din hy. Har du dock en väldigt avancerad acne kan det behöva behandlas. Mer om detta kan du läsa i denna artikel.