Köp billigare online

Shoppa online

Det blir allt vanligare att man shoppar online idag. Det är enkelt, smidigt och det blir oftast billigare då det inte tillkommer en massa mellanhänder. Ett företag idag kan bara bestå i ett lager och anställda sedan skickar ut varan till kunden.

När man då är ute i cyberrymden och shoppar så kan man ibland få rabattkoder om man följer en länk eller har på ett eller annat sätt kommit över en kod. Det vore ju kanske det bästa om man då kunde samla alla dessa koder på ett och samma ställe. Och att någon samlar alla rabatter åt dig. Där du kan gå in och bara kolla efter de rabattkoder du är intresserad av eller bara använda någon som du ser på första sidan. Kan vara bra till en present eller så.

Från gratis till rabattkod

Gratislandet är en site där du kan få detta. Med mängder av rabattkoder och erbjudanden från 100tals företag och koncerner så kan du shoppa loss riktigt ordentligt. Det är allt ifrån ”ta 3 betal för 2” till ”75%” på allt om du använder just en specifik rabattkod.
Från början var siten egentligen tänkt som ett forum för alla gratiserbjudanden från företag men sedan 2011 så har det också blivit en portal för rabattkoder och erbjudanden. Detta berättar grundaren Jon Adolfsson om i Folkbladet. Han fortsätter med att det kan ta tid att spara pengar på sina inköp men så länge det är enkelt så gör folk gärna det. Enklare för kunden än såhär kan det faktiskt inte bli. Idag är också mobilerna dominerande och man ser också en ökning i att handla från din tablet eller mobil. Du kan då få dina erbjudanden och rabattkoder direkt till din mobil så att du på ett enkelt och snabbt sätt sedan kan använda dem. Gå in på www.gratislandet.se för att hitta just din kod och shoppa loss!