Hitta din modeikon

Att hitta en snygg klädstil kan vara lite knepigt. Många går nästan enbart på att kläderna ska vara varma och billiga. Men det finns de som verkligen vill lägga manken till när det kommer till kläder och då är det smart att hitta en inspirationskälla.

När det kommer till herrmode finns en hel uppsjö av snygga plagg att välja mellan. Den stora variationen gör det svårt att hitta de plagg som man själv tycker är snygga och som passar en. Många satsar på att handla kläder till ett billigt pris, och detta är självklart väldigt bra för plånboken. För att köpa ett snyggt plagg behöver man faktiskt inte spendera hela sin månadslön.

Hitta en inspirationskälla12527872-glada-slipsar

Går man dock inte efter pris när man ska shoppa efter kläder, kan det vara trevligt att ha något annat att gå efter i denna modedjungel. Ett hett tips är att hitta en person som man tycker har snygg stil och sedan tar man helt enkelt inspiration från den personen. Det kan vara allt ifrån en känd skådis, till en vän eller en modebloggare. Vill man verkligen hitta en inspirationskälla som har koll på läget och är en trendskapare, bör man dock välja Acne Studios VD Mattias Magnusson som blivit utsedd till svenskt herrmodes allra mäktigaste. Det är magasinet King som utsett honom och i den här artikeln kan man läsa om det.

Intressanta namn på listan

Varje just Acnes VD har blivit utsedd till svenskt herrmodes mäktigaste person är för att han dels får svenska män att se bättre ut i märkets kläder. Dessutom tycker man på magasinet King att han gör allting rätt som VD på Acne. Magnusson har även gjort Acne till en riktig vinstmaskin. Några andra namn på listan över mäktiga personer inom herrmodet är bland annat Henrik Lundqvist, Klas Östergren och Sveriges Radios modejournalist Susanne Ljung.