Drömmen om militären

Många har sett filmen Pearl Harbor dreglat över Josh Hartnett och Ben Affleck. Dessa modiga, godhjärtade och vältränade grabbar i uniform uppfyller alla kriterier för drömkillen. Men hur gör man om pojkvännen inte ens kommer i närheten av detta? Här kommer tips på hur du kan få din kille att bli mer som militär-typen!

Med enkla knep kan den vanligaste killen förvandlas till dina drömmars military-man. Det handlar nödvändigtvis inte om att han måste byta yrke, utan mer om att förändra småsaker. För att det ska fungera krävs det att du lägger fram det på rätt sätt.

Se om intresse finns

Försök se om din kille har en tillstymmelse till intresse för en militär karriär. På försvarsmaktens hemsida finns information och bilder som ger inspiration till att byta yrke. Att vara militär behöver inte bara innebära krig, enligt Sveriges Radio är Arméns musikkår aktiva och har en viktig roll i kulturlivet. Uttryck att du själv skulle kunna tänka dig att arbeta inom militären, eller att i alla fall testa att gå lumpen. Chansen finns att han inte vill vara sämre än dig.

Säg vad du tycker och testa honom

En klädstil som påminner om militärers är både tidlöst och snyggt. En relation bygger på ärlighet och din kille kommer faktiskt bry sig om vad du tycker. Säg vad du tycker är snyggt, men passa dig för att såga hans befintliga klädstil. Ge honom en present eller tipsa om var han kan köpa ett par snygga militärbyxor till bra pris så kommer han i alla fall att överväga små stilförändringar. Ett enkelt sätt för att testa din killes mod och gentlemannaskap är genom att ordna en skräckfilmskväll. Berätta under filmerna hur rädd du är och se hur han beter sig. Visar han tecken på lugn trots skrämmande inslag, så har han det du söker efter. Kom ihåg att inte pusha för mycket, då blir det genomskinligt.