Drömdejt

1184523-heart-of-a-red-bowAlla har vi nog någon ”special someone” i våra liv som vi drömmer om och önskar att just han var vår och han kan vara allt från en kollega, en kurskompis till någon som rent av är en främling som man brukar se på exempelvis tunnelbanan varje morgon. Men hur gör man då för att lyckas ta mod till sig och faktiskt be om en dejt? Och om han tackar ja, vad ska man tänka på innan drömdejten?

När det kommer till kärlek, så har vi nog allihop en hemlig kärlek någonstans där ute. Det kan vara allt från en önskan om att bli George Clooneys fru till att våga fråga ut killen i charken på en dejt, men det gemensamma mellan alla dessa typer av hemliga förälskelser är önskan om att få gå på sitt livs drömdejt – med sitt livs kärlek.

Drömdejten

  1. Fråga om dejt: Be om en dejt själv – det låter kanske som en självklarhet att man ska be om dejten, men sanningen är att många går och hoppas på att drömkillen på något magiskt vis ska bjuda ut till dejt trots att den hemliga förälskelsen många gånger inte har en aning om hur han är objektet för någons förälskelse. Därför är det lika bra att ta tjuren vid hornen och fråga själv, det värsta som kan hända är att han säger nej!
  2. Innan dejten: Klä dig rätt – det är viktigt att välja sin outfit noga inför dejten och om man inte har någonting i garderoben som passar för drömdejten är ett tips att kika in på shestore.se. Där hittar man de senaste trenderna och får fri frakt och retur på sina köp vilket gör att man inte bara behöver köpa en outfit utan kan beställa hem flera och sedan endast behålla den som passar bäst för dejten.
  3. Under dejten: Prata inte för mycket – många har en tendens att köra över andra människor med nervöst babbel. Låt istället din drömkille delta i konversationen och undvik att hålla långa monologer. Ställ frågor, var uppmärksam och intresserad så kommer konversationen att flyta på som rinnande vatten!