Hitta den rätte i vimlet

I dag skriver vi om sökandet på den rätte, om dejtingappar och de allt högre krav man ställer på denna någon att hålla handen under hela eller större delar av livet, och dessutom kanske skaffa barn med. Gärna ska denna någon också ha ett vackert leende med vita tänder, som en riktig drömkille i fantasin

I VLT kan vi läsa om hur man kan hitta den rätte, nämligen via en app på mobilen vare sig det är Tinder eller Badoo eller något annat som fokuserar just på att dejta och träffa folk att hänga med, ta en fika med eller kanske en promenad runt en frostbiten vintervik en gråkall novembermorgon.

kille kostym modeMen drömkillen kan vara svår att hitta, kanske för att man vill ha den ultimata och perfekta människan, men inte inser att en sådan verkligen inte finns. I SvD kan vi läsa att vi faktiskt ställer allt högre krav när det kommer till just ”den rätte” och att fast jobb och en hygglig inkomst är två faktorer som betyder mycket, särskilt när det kommer till att vilja skaffa barn med denna någon. Ofta vill man också se till att uppleva livet med någon innan man eventuellt skaffar barn med densamma, man vill kanske resa, umgås med vänner och njuta lite som relativt ansvarsfria innan allvaret kanske sätter igång. Sedan gäller det även att den man vill ha barn med också vill ha barn, eller vice versa eftersom detta ju är ett så stort beslut som förevigt ändrar på nästan precis allt i livet, mer eller mindre.

En omtänksam typ med vita tänder

Visst ska den man drömmer om inte bara vara intressant, snäll, omtänksam och rolig, denne ska vara snygg också, med ett vackert leende att drömma sig bort av. Sedan skadar det ju inte att man själv också gör sina tänder litet vitare, få vitare tänder med Dentway till exempel, så går det snabbt samtidigt som det inte kostar skjortan, som det kan göra när man gör det hos någon.