Älskling vad har du gjort!?

Att kvinnor lägger sig under kniven eller gör allehanda skönhetsbehandlingar har sedan länge varit okej, men om en kille gör det blir det ramaskri. Tänk efter, har din egen pojkvän kommit hem med svullna läppar eller stramt ansikte utan att du sagt något? Vad är egentligen godtagbart för en kille att göra enligt flickvänner?

I Hollywood är det mer än vanligt att killar fixar till sig med botox, fillers och till och med fettsugning och plastikoperationer. Resultatet kan ibland bli tveksamt onaturligt och visst har det hänt att du gärna förväxlar en Ken-docka med personen du ser på tv. I Sverige är det emellertid mindre vanligt med överdrivna skönhetsbehandlingar på män även om manliga kunder ofta letar sig till kliniker som Inskinity.se med flera.

man sitter på bänkDin drömkilles sminkväska

Hur ser du på att din kille skulle rätta till små skönhetsfel? Är det okej att han gör fillers i kindbenen, tar bort en ansiktsvårta eller drar på sig lite smink här och var? Missförstå oss inte, grabbkosmetik liknar inte kvinnornas sminklåda, det handlar mer om att täcka hudens skavanker och få till en jämn lyster, alternativt boosta skäggstubben, få snygga ögonbryn och piggare ögon. I kill-smink är det vanligt att följande produkter ingår:

  • Foundation
  • Täckstift
  • Ögonbrynspenna för män

Vad är du tveksam till?

Hur ser du då på om din pojkvän gör botox, fyller läpparna eller berättar för dig att han ska göra en gynekomasti? I det moderna samhället har det visat sig att fler män lägger vikt vid sitt yttre även om de efterfrågar ett mycket naturligt resultat och oftast vet när det är dags att sluta. Men det har också visat sig att flertalet kvinnor inte uppskattar att deras män blir för metrosexuella. Att en man tar hand om sig är en sak, men de flesta tycker ändå att smink och för många skönhetsfixningar är till för det kvinnliga könet. Huruvida du håller med eller inte är din ensak.

 

Kortfattat blir din egen drömkille Danny den som du själv väljer, oavsett om han sminkar sig eller luktar skunk och manssvett hela dagen. Your call!